Inormativ träningspass

2014



I lördags var jag och pojkvännen och tränade till gymmet. Först var jag väldigt skeptiskt till att åka iväg då jag fick höra det var Öppet hus på gymmet, för då är det alltid så grymt mycke folk, och det orkar jag inte riktigt med.
 
Som tur var det inte överdrivet med folk och i samband med att gymmet hade Öppet hus, och så hade de en station var man fick se vad man har för muskelmassa, fettprocent, BMI, vikt, benstommens vikt osv. Så det var ju helt fantastiskt bra tajming med tanke på att jag nu ska försöka komma igång igen med träningen, och kan om ett tag begära få utprintade dessa värden igen så får jag se om det skett någon skillnad.
 
Mina värden såg ut som följande!
 
 
 
Alla värden låg mellan de rekommenderade ramarna, men fettprocenten och muskelmassan är det jag vill ändra på. Fettprocenten ner och muskelprocenterna upp så känns det bra. Det andra som var bra med denna undersökning var vad jag vet nu då att min kropp förbränner om jag gör absolut ingenting hemma, alltså 1587 kalorier, och det är ju bra att veta så då man har sina latdagar ser jag bara till att inte äta över denna klaorinivå för att nå mitt mål med träningen.
 
Efter att jag fått den här infon så kände ajg mig emra motiverad att träna, och det blev 45 min på krosstrainern och 10-15 min magisar och stretch med pojkvännen innan vi gick avslutade träningen. Så en riktigt lyckad gymdag med andra ord!!


Senaste inläggen

Kategorier

Blogg arkiv

  • 2014 06 07 08 09 10 12
  • Mina länkar ?

    Design & layout